Kunstbloggen

I denne kunstbloggen finner du bildedryss og info om ulike utstillinger, samt Thea sine tanker om ulike tema knyttet til kunst og krystaller.

Der kunst og krystaller møtes

Krystaller og meditasjon

Krystaller og meditasjon

Det tok en stund før jeg forstod og ble bevisst på at jeg faktisk mediterer når jeg tegner. Jeg bruker å ha en eller flere krystaller rundt meg når jeg...

Krystaller og meditasjon

Det tok en stund før jeg forstod og ble bevisst på at jeg faktisk mediterer når jeg tegner. Jeg bruker å ha en eller flere krystaller rundt meg når jeg...

Separatutstilling - Imagine - Galleri F48

Separatutstilling - Imagine - Galleri F48

Solo exhibition "IMAGINE".The solo exhibition is named after the world of illusion and shows the painting techniques and material experiments that the artist has spent a long time immersing himself...

Separatutstilling - Imagine - Galleri F48

Solo exhibition "IMAGINE".The solo exhibition is named after the world of illusion and shows the painting techniques and material experiments that the artist has spent a long time immersing himself...